Reserveringvoorwaarden 2020-01-09T11:30:59+00:00

VOOR AL ONZE AANBIEDINGEN GELDEN ONDERSTAANDE

Reserveringsvoorwaarden en Info

Reserveringen

Wij bevestigen al uw reserveringen schriftelijk. In deze schriftelijke bevestiging vragen wij meestal ter bevestiging uwerzijds een vooruitbetaling, afhankelijk van de verblijfsduur en de periode van verblijf. In geval van voortijdig vertrek berekenen wij naast uw werkelijke verblijf minimaal één dag extra op basis van de betreffende kamer- of arrangementprijs.

Groepsreservering

Bij een groepsreservering vanaf 10 personen dient de reserveringswaarde minimaal 2 weken vooraf te zijn voldaan. Tevens wordt er voor een groep een gezamenlijke rekening gemaakt voor verblijf en consumpties.

Wijze van betaling

U kunt betalen met contant geld (Euro) of met Pin/Maestro. Wij accepteren geen creditcards. Andere vormen van betaling zijn helaas niet mogelijk. Rekeningen worden niet achteraf toegestuurd. Indien u slechts 1 nacht verblijft, worden de hieraan verbonden verblijfskosten meestal bij aankomst met u verrekend! Wij vragen voor uw begrip.

Annulering

Hoe u zich ook op een arrangement of verblijf bij De Oude Brouwerij verheugt, het kan altijd gebeuren dat u op het laatste moment een reservering moet afzeggen. Als u een reservering annuleert dient u dit eerst telefonisch aan ons door te geven en vervolgens schriftelijk aan ons  te bevestigen. Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Een toepasselijke passage van deze UVH kunt u lezen beneden aan deze pagina , de volledige versie kunt u hier downloaden. Wij willen u tot niets verplichten, maar als u annuleringskosten wenst te voorkomen, adviseren wij u een annuleringsverzekering af te sluiten. U kunt hiernaar informeren bij uw eigen tussenpersoon of bank.

Huisdieren

Het verblijf van huisdieren is zowel in het hotel als in het restaurant niet toegestaan. Onze zaak beschikt bij de ingang over een kleine serre waar de viervoeters wel worden toegelaten zodat restaurantbezoekers bij slecht weer toch van onze lunch- en restaurantkaart gebruik kunt maken.

Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst is uw kamer omstreeks 13.00 uur gereed. Indien u eerder wenst te komen bent u van harte welkom, als u kamer gereed is mag u hem gebruiken, anders zetten wij uw bagage zolang voor u weg. Wilt u zo vriendelijk zijn om ons vooraf op de hoogte te stellen, wanneer u op de dag van aankomst na 18.00 uur arriveert. U blijft dan verzekerd van uw gereserveerde kamer(s). Op de dag van vertrek kunt u tot ‘s morgens 10.00 uur over uw kamer beschikken.

Helaas géén lift aanwezig

Alle kamers bevinden zich op de eerste verdieping en zijn alleen toegankelijk via de trap(pen). Ons hotel beschikt niet over een lift, maar wij helpen u natuurlijk graag even met uw bagage van en naar de kamer te brengen.

Ontbijt en Diner

Voor het ontbijt kunt u tussen 8:30 en 9:30 uur aan tafel, voor het halfpensiondiner wordt u tussen 18:00 en 18:30 uur in onze brasserie aan tafel verwacht. Aanvang diner uiterlijk 18:30 uur. Indien u kiest voor een verblijf op basis van logies met ontbijt kunt u uiteraard, als u dit wenst, gebruik maken van ons a la carte restaurant, keuken dagelijks geopend (m.u.v. dinsdag) van 17:00 tot 20:00 uur.Logies en ontbijt betekent slapen en ontbijt. Halfpension betekent slapen, ontbijt en avonddiner. Verblijf op basis van halfpension is mogelijk vanaf twee overnachtingen. Ons halfpensiondiner betreft een dagelijks wisselend driegangen keuzemenu voor € 28,50 per diner. Uw keuzes voor ’s avonds kunt u bij het ontbijt kenbaar maken. Checkt u op de dag van aankomst na 16:00 uur in en heeft u halfpension gereserveerd? Dan kan de keuze van de gerechten beperkt zijn of wij bereiden een gezamenlijk menu voor u (gezelschap) voor.

Wi-Fi

U kunt als hotelgast bij ons gebruik maken van gratis draadloos internet. Dit kan door met uw eigen laptop of smart-phone in te loggen op ons netwerk. Inloggegevens zijn verkrijgbaar bij de receptie/bar.

Parkeren

Ons hotel beschikt over een eigen parkeerterrein waarvan hotel- en restaurantgasten, op basis van beschikbaarheid, gratis gebruik kunnen maken. Op dit terrein bevindt zich ook onze half-open fietsenstalling welke niet zichtbaar is vanaf de openbare weg. Voor de nacht wordt het parkeerterrein in de late avond afgesloten middels een Heras-hekwerk. Hotelgasten die laat ‘thuis’ komen kunnen als nog voor het hekwerk parkeren.

Prijzen en aanbiedingen

Alle genoemde prijzen zijn vrijblijvend en inclusief BTW.
Alle aanbiedingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en drukfouten.

Passage uit de Uniforme Horeca Voorwaarden (Horeca Nederland) betreft annuleringen.

9.2 Annulering van hotelaccommodatie/logies

9.2.1 Groepen

Wanneer een reservering voor uitsluitend hotelaccommodatie, al dan niet met ontbijt, is gemaakt voor een groep dan geldt voor annulering van die reservering het navolgende.

 • a. Bij annulering meer dan 3 maanden voor het tijdstip waarop krachtens de horecaovereenkomst de eerste horecadienst zal moeten worden verleend, nader te noemen: “de ingangsdatum”, is de klant niet gehouden enige vergoeding aan het hotelbedrijf te betalen.
 • b. Bij annulering meer dan 2 maanden voor de ingangsdatum is de klant gehouden 15% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
 • c. Bij annulering meer dan 1 maand voor de ingangsdatum is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
 • d. Bij annulering meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 60% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
 • e. Bij annulering meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde
  aan het hotelbedrijf te betalen.
 • f. Bij annulering 7 dagen of minder voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

9.2.2 Individuen

Wanneer een reservering voor uitsluitend hotelaccommodatie, al dan niet met ontbijt, is gemaakt voor één of
meer individuen geldt voor annulering van die reservering het navolgende

 • a. Bij annulering meer dan 1 maand voor de ingangsdatum is de klant niet gehouden enig bedrag aan het hotelbedrijf te betalen.
 • b. Bij annulering meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 15% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
 • c. Bij annulering meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
 • d. Bij annulering meer dan 3 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 60% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
 • e. Bij annulering meer dan 24 uur voor de ingangsdatum is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
 • f. Bij annulering 24 uur of minder voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

Klik hier voor de volledige versie.

Maak gratis gebruik van ons parkeerterrein !