HOTEL DE OUDE BROUWERIJ HEET U VAN HARTE WELKOM

Gezel(lig)schap !

Welkom bij De Oude Brouwerij !

Wát? Heb jij nog nooit bij De Oude Brouwerij gelogeerd?
Aan de Hoofdstraat 53 in Mechelen ligt hotel-restaurant De Oude Brouwerij. Het historische pand dateert uit 1782 en deed tot 1933 dienst als – je raadt het nooit – brouwerij. Anno 2024 is De Oude Brouwerij een hotel waar je minstens één keer in je leven gelogeerd móet hebben. Al is één keer logeren bij De Oude Brouwerij nauwelijks een optie, want wie er eenmaal geweest is, keert er met zekerheid terug. Heel begrijpelijk, want De Oude Brouwerij is niet zomaar een hotel, het is een hele bijzondere plek. We leggen je graag uit waarom.

1. Je komt er volledig tot rust
We leven in een hectische tijd. Ontwikkelingen gaan razendsnel en wij mensen hollen mee. Een fijn gezin, een succesvolle carrière, verre reizen, alles kan en alles moet, en dat maakt dat de druk van het dagelijks leven soms behoorlijk zwaar is. Zodra je echter bij De Oude Brouwerij binnenstapt valt alle stress en gejaagdheid van alledag van je af en word je opgenomen in de haast serene rust van het eeuwenoude gebouw.

2. Je wordt er als mens behandeld
We maken het allemaal elke dag mee, of we nu een vraag willen stellen of een aankoop doen, we krijgen te maken met keuzemenu’s, QR-codes en chatbots. Terwijl we eigenlijk niets liever willen dan persoonlijk contact. Je wil tijdens een etentje niet met een QR-code in de weer moeten om je bestelling te kunnen doen. Je wil een gastheer of gastvrouw aan je tafeltje die met een glimlach je wensen noteert. Je wil een praatje kunnen maken, het gevoel hebben dat je een gewaardeerde gast bent. Bij De Oude Brouwerij begrijpen we dat niet alleen, we zijn het volledig met je eens! En daarom nemen wij graag de tijd voor je. Niet alleen om je bestelling op te nemen, maar ook om je vragen te beantwoorden of gewoon even een praatje te maken.

3. Onze ‘huiskamers’ zijn uniek
Uiteraard is het in onze hotelkamers plezierig toeven, maar hoe fijn is het niet om op een regenachtige middag of ’s avonds na het diner op de bank te kunnen neerploffen in één van onze ‘huiskamers’? De Oude Brouwerij beschikt over diverse comfortabele en gezellige loungeruimtes waar je onder het genot van een drankje in alle rust of in gezelschap kunt nagenieten van een fijne dag of je plannen bepreken voor morgen. Onze huiskamers zijn zó ingericht dat je er een heerlijk ‘weg-van-huis-thuisgevoel’ van krijgt. Dat knusse gevoel van thuis op de bank, maar dan beter! Want natuurlijk staan wij voor je klaar om je van een drankje en een snack te voorzien.

4. Luxe in het kwadraat
Bij De Oude Brouwerij kun je je onderdompelen in luxe in het kwadraat. En daarmee bedoelen we geen gouden kranen en butlers in livrei. We doelen daarmee op de manier waarop we enerzijds voldoen aan alle hedendaagse verwachtingen als sfeervolle ruime kamers, gratis wifi en parkeergelegenheid en een uitstekend en uitgebreid ontbijt, maar ons daarbovenop onderscheiden in onze persoonlijke aandacht voor onze gasten.

En er is nog zoveel meer
Zo hebben we nog niet verteld dat Mechelen in de zonnigste regio van Zuid-Limburg ligt. En dat Zuid-Limburg bij uitstek dé regio is om tot rust te komen in de natuur, voor fijne wandelingen en fietstochten, maar ook voor een dagje gezellig de stad in. Ook noemden we nog niet dat Mechelen en omgeving heerlijk on-Nederlands oogt, wat uw vakantiegevoel nóg meer versterkt.

Tot gauw!
Logisch dus eigenlijk, als we alles eens zo op een rijtje zetten, dat onze gasten blijven terugkomen. En dat er zelfs gasten zijn die nergens anders meer op vakantie willen. Omdat ze bij ons iets vinden wat steeds zeldzamer en dus steeds kostbaarder wordt. Gun jij jezelf ook dat heerlijke gevoel van rust en vrijheid in combinatie met sfeer en gezelligheid? Dan verwelkomen we je graag binnenkort in De Oude Brouwerij!

Wens je meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij verstrekken je een passend advies voor een verblijf op maat.

Team De Oude Brouwerij staat voor je klaar !

Stuur hier uw aanvraag in.

Reserveringsaanvraag