Niet alleen het historisch decor is bijzonder. Reeds vele jaren weet de familie van Houtem haar gasten op gepaste wijze gastvrijheid te verlenen. Een familiehotel dat meegroeit, meezeilt met de tradities in deze tijd.

Restaurant / Terras / Brasserie

Lieve restaurantgasten van De Oude Brouwerij,

Wij zijn blij dat wij u weer IN en OM De Oude Brouwerij mogen ontvangen !

De laatste drie jaar heeft Covid-19 zijn sporen op alle fronten nagelaten.
Zo kampen ook wij nog steeds met o.a. een personeelstekort waardoor wij genoodzaakt geweest zijn om meerdere keuzes te maken en beslissingen te nemen.
Wij streven nog steeds naar kwaliteit en wellicht zult u bij een bezoek aan onze zaak sommige dingen anders beleven dan voor de pandemie.

Wij vragen voor uw begrip en verblijven met bourgondische groet,

Team De Oude Brouwerij.

Bekijk hier onze menukaarten.

KWALITEIT RESTAURANT

Lunchen en Dineren

Lekker Zuid-Limburg

Lekker eten en drinken, daar staat Zuid-Limburg om bekend. De keuken smaakt eerlijk en is bijzonder. Proef van onze verfijnde streekeigen keuken. De gerechten zitten boordevol creatieve ideeën en vol passie. Veel wordt gewerkt met streekeigen recepturen en de groenten van het seizoen. De ingrediënten van eigen bodem worden eveneens in de keukens verwerkt en monden uit tot ware kunstwerken. U kunt uitstekend bij ons terecht. Geniet van smaakmakende momenten en beleef de keuken van Zuid-Limburg op zijn best!

Het verblijf van huisdieren in ons restaurant is helaas niet toegestaan. Onze zaak beschikt bij de ingang over een kleine serre waar de viervoeters wel worden toegelaten zodat u bij slecht weer toch van onze lunch- en restaurantkaart gebruik kunt maken.

GENIET VAN DE VELE MOGELIJKHEDEN

Restaurant & Bar

“Onze gerechten worden vers bereid met zoveel mogelijk lokale producten!”

De keukenbrigade, Hotel en Restaurant De Oude Brouwerij

“Eerst lekker gewandeld in de prachtige Mechelse omgeving en daarna heerlijk geborreld en gegeten. Dit gaan we zeer zeker vaker doen!”

FAM. PETERS SITTARD