Lounge – Bar – Huiskamers – Terras 2019-01-28T15:36:58+00:00

HOTEL DE OUDE BROUWERIJ HEET U VAN HARTE WELKOM

Samen Genieten !

Loungen en Ontspannen In Onze Huiskamers, Bar En Op Het Terras

Wij krijgen vaker de vraag of De Oude Brouwerij ook geschikt is voor kleine gezelschappen?

Deze vraag kunnen wij met een volmondig Jazeker beantwoorden. De Oude Brouwerij staat voor Samen Genieten !

Ons hotel is uitermate geschikt voor ‘singles’ en ‘stelletjes’ maar zeer zeker ook voor kleinere gezelschappen;

  • Ons hotel beschikt over 20 kamers, waarvan 18 met eigen badkamer met douche en toilet.
  • Voor het ontbijt en diner geldt het volgende; Ontbijt is altijd inbegrepen in de kamerprijs. Voor het diner kunt u bijvoorbeeld kiezen voor halfpension, dit betreft een dagelijks wisselend driegangen-keuzemenu. Uw keuzes voor ’s avonds kunt u bij het ontbijt kenbaar maken. Een andere mogelijkheid is om gebruik maken van ons a la carte restaurant. Afhankelijk van het aantal personen kunt u dan individueel uitzoeken of wij stellen met u een (keuze)menu samen volgens uw eigen wensen.
  • “Is er ook een gezellige ruimte waar wij met z’n allen ’s avonds van een drankje kunnen genieten, of een spelletje kunnen doen?”
    Dit is precies het feit waarin De Oude Brouwerij zich onderscheid van andere hotels; ons hotel beschikt naast de hotelkamers, receptie en restaurant(s) tevens over diverse gezellige loungeruimtes, namelijk onze ‘Huiskamers’ die perfect zijn om samen ’s avonds gezellig onderuit in een luie stoel of bank, onder het genot van een drankje te vertoeven. Bij genoeg animo opent tevens onze gezellige kelderbar, waar u in de gewelven van de voormalige brouwerij bij het open haardvuur kunt genieten van een van de vele (speciaal)biertjes en wijnen.
  • Bij mooi weer is er ook buiten genoeg gelegenheid. Op ons beschermd binnenplaatsterras is het zelfs in het voor- en najaar puur genieten. Op ons zuidelijk gelegen achterterras kunt u overdag terecht voor een drankje en/of een lunchgerecht. ’s Avonds verandert dit als verlengstuk van ons a la carte restaurant in een gezellig ‘buiten-restaurant’. En dan beschikken wij nog over een hoteltuin. Deze royale tuin ligt aan de zijkant van het hotel met uitzicht over het idyllische middelpunt van Mechelen met het Lombergerbeekje. Deze ‘privé’ tuin is enkel en alleen beschikbaar voor onze hotelgasten. U kunt hier als hotelgast met voorrecht genieten van alle rust en ruimte.
  • Een groot pluspunt is ook dat ons hotel beschikt over een eigen parkeerterrein gelegen aan de achterkant van het hotel. Wij beschikken over voldoende gratis plaatsen, zodat naast parkeergelegenheid voor personenauto’s er ook motoren gestald kunnen worden en soms zelfs een (mini)bus. Dit parkeerterrein is vanaf de openbare weg niet zichtbaar en wordt voor de nacht met een hekwerk afgesloten.

Wenst u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij verstrekken u een passend advies voor een verblijf op maat.

Team De Oude Brouwerij staat voor u klaar !

Stuur hier uw aanvraag in.

Reserveringsaanvraag