Geschiedenis

De Oude Brouwerij is een sfeervol historisch pand en dateert uit het jaar 1782. Het deed lange tijd dienst als bierbrouwerij (tot 1933). Tijdens de Franse overheersing was het eveneens een toevluchtsoord voor geloofsvervolgden, hiervan getuigt nog de inscriptie in de markante voorgevel.

Mechelen ligt in de zonnigste regio van Zuid-Limburg

Op een sfeervolle en karakteristieke plek in het hartje van Mechelen ligt hotel De Oude Brouwerij. Zelfs voor Limburgse begrippen een bijzondere plek met een geheel eigen bekoring. De markante voorgevel aan de eeuwenoude binnenplaats evenals aan de andere zijde is nog volledig authentiek. Hier kunt u oprecht genieten van een weldadige (actieve) rust en ruimte, prachtige natuur en van een comfortabele accommodatie. Laat u eens verrassen in de grote lommerrijke tuin met diverse terrassen. Een buitenbelevenis op maat… Wie hier binnenkomt, ervaart de gemoedelijke, informele sfeer, met aandacht voor een goed glas, een heerlijke maaltijd, prettig gezelschapen altijd oog voor detail.

Maar er is meer… In Mechelen kunt u nog echt wegdromen bij moeder natuur. De kerktoren toornt hoog boven het dorpje uit! In deze regio treft u nog rijkelijk de vakwerkwoningen aan, welke met de losse hand verstrooid lijken te zijn over een afwisselende lappendeken. We zien ingetogen dalen van Geul en Gulp, uitgestrekte meidoornhagen langs de holle landwegen, prachtig samengestelde hellingbossen, onverwoestbare knotbomen, boomgaarden, graften, beschermde monumenten, kasteelboerderijen en groen…heel veel groen… Het is een prachtige plaats voor wandelaars- en fietsliefhebbers.
Deze regio biedt rust, boordevol karakter. Deze gemeente herbergt dat typisch on-Nederlandse aanzien. Kortom: een must voor de vakantieliefhebber van nu.

GASTVRIJ HOTEL

Heerlijk en gezellig verblijven en overnachten

In Mechelen kunt u nog echt wegdromen bij moeder natuur. De kerktoren toornt hoog boven het dorpje uit! In deze regio treft u nog rijkelijk de vakwerkwoningen aan, welke met de losse hand verstrooid lijken te zijn over een afwisselende lappendeken. We zien ingetogen dalen van Geul en Gulp, uitgestrekte meidoornhagen langs de holle landwegen, prachtig samengestelde hellingbossen, onverwoestbare knotbomen, boomgaarden, graften, beschermde monumenten, kasteelboerderijen en groen…heel veel groen… Het is een prachtige plaats voor wandelaars- en fietsliefhebbers. Deze regio biedt rust, boordevol karakter. Deze gemeente herbergt dat typisch on-Nederlandse aanzien.

Kortom: een must voor de vakantieliefhebber van nu.

GENIET VAN DE VELE MOGELIJKHEDEN

Restaurant & Bar

“Eerst lekker gewandeld in de prachtige Mechelse omgeving en daarna heerlijk geborreld en gegeten. Dit gaan we zeer zeker vaker doen!”

FAM. PETERS SITTARD